Home> Pitopito kōrero> Ko te parau tumu o te Alkaline Devreasing mo nga whaarangi konumohe

Ko te parau tumu o te Alkaline Devreasing mo nga whaarangi konumohe

July 03, 2024
I roto i te mata o te mata o te taapiri Luminum , ma te whakamahi i te Alkaline Degresing he mahinga tuku iho. Ko nga tuhinga a te konumohe ka raru ki te aukati i nga whakataunga a te Alkaline, no reira, ka taea te whakamahi i te otinga o te alkaline tino pai mo te mata o te mata me te horoi.
Ko te otinga o te alkaline degresing tino kaha ka parea ki te mata o te matapihi o te konumohe me te tatau, i te wa e pai ake ai te reanga ki te papaa me te hinu. he kaha ki te ahua o te horoi horoi i runga i te mata o nga tuhinga konumohe.
Ko te parau tumu kei muri o te nekehanga o te alkaline ko te ALKALI e pa ana ki te hinu, te whakaputa i te otinga whakarewa, na reira ka tutuki i te whaainga o te hinu konumohe. Na roto i tenei mahinga maimoatanga, ka taea te tango i te paru mai i te mata o te konumohe konumohe me te whakakore i te kiriata miihini taiao i runga i te papanga o te konumohe konumohe .
aluminium profile




Whakapā mai

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Hua Rawa
You may also like
Related Categories

Īmēra ki tenei kaiwhakarato

Kaupapa:
Īmēra:
Karere:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua