Home> Pitopito kōrero> Te mahi a te alkaline horoi ki nga tuhinga konumohe.

Te mahi a te alkaline horoi ki nga tuhinga konumohe.

June 17, 2024
Ko te tukanga horoi a te Alkaline e whakauru ana ki te whakaputa i nga korero a te konumohe konumohe i roto i te otinga o te konumohe i hangaia ai te konutai waikawa ki te tarai i tetahi tauhohenga ext. Ko te kaupapa o tenei maimoatanga ko te tango i te paru mai i te mata o te konumohe, te whakakore i te kiriata miihini taiao i runga i te mata konumohe, na reira e whakaatu ana i tetahi papa whakarewa parakore.
Koinei te turanga totoka mo te whakahaere i te rite tonu o nga mahi whakakotahi i te wa e haehae ana me te hanganga o te kiriata o te onuika whakakotahi. Mena he tika te roa o te horoi a Alkaline, ka taea hoki te mata o te matapihi o te konumohe me te tatau, me te maeneene, te whakakore i nga tohu o te konumohe. Te roa o te waa o te horoi akkaline ka tutuki i te mata whakaata ngawari o te ngakau kaore i te kanapa kaha.
Heoi, he mea nui ano kia mohio ko te nui o te horoi o te alkaline he maumau mo nga tuhinga konumohe ka taea e te waiho i nga wehenga o nga tuhinga. Ano, ka whakaatu pea i nga ngoikoretanga hanganga o roto.
aluminium profile
 
Whakapā mai

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Hua Rawa
You may also like
Related Categories

Īmēra ki tenei kaiwhakarato

Kaupapa:
Īmēra:
Karere:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua