Home> Pitopito kōrero> Ko te kaupapa o te taapiri konumohe konumohe konumohe

Ko te kaupapa o te taapiri konumohe konumohe konumohe

April 30, 2024
I roto i te tukanga whakaputa o te kōtaha konumohe ahumahi, ko te kaupapa matua mo te whakamahi matū, i te tuatahi ranei, ki te whakakapi i te maeneene me te papaa maeneene ki nga tuhinga maeneene me te papanga hanga. Tuarua, ko te mahi i te matū, i te arai ranei i muri i nga miihini miihini kia whiwhi i te whakaata-a-roto i roto i nga tuhinga konumohe, ko nga waahanga konumohe ranei, na reira ka tutuki i te mata.
I muri i te tangohanga konumohe kohuru i roto i te matū, i te papa hiko ranei, ahakoa ka taea e o raatau papa te whakatutuki i te kanapa teitei, kaore e roa mo te wa roa. He tino pukumahi ratou ki te waikawa taiao i te rangi, na reira ka raru ai te tae o te konumohe i te kiri o te konumohe, a ka raru ano hoki ratou ki nga tohu o te maihao.
Na reira, i muri i te piripiri, he mea tika kia rite ki te mahi whakaipoipo ki te whakaputa i tetahi kiriata Anorization i runga i te mata o te konumohe mo te tiaki.
Industrial Aluminum Profile
Whakapā mai

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Hua Rawa
You may also like
Related Categories

Īmēra ki tenei kaiwhakarato

Kaupapa:
Īmēra:
Karere:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua