Home> Pitopito kōrero> To tatou wheketere 2024 hui whakanui a-tau

To tatou wheketere 2024 hui whakanui a-tau

January 30, 2024

I te 16 o te ra o te tekau ma rua o nga ra o te marama, ka tangi te hau raki, a ka tata te puna o te puna. Kei te whakaatuhia he hau whakanui i nga waahi katoa. I muri i te tau ki te whakatutuki i nga mahi, kua tutuki pai a maatau wheketere i nga mahi o ia tau me nga mahi hoko. Hei whakawhetai ki nga kaimahi katoa mo a raatau mahi uaua, whakatapu, i whakahaerehia e to maatau wheketere te roopu 2024 mo te roopu tau 2024 i te 26 o Hanuere, 2024.

I tenei ahiahi i whakahaerehia i te wheketere o te wheketere, me te Kaiwhakahaere Hoko, Kaiwhakahaere o te awheawhe paninga me te paura, me te Kaiwhakahaere Tari, me o raatau roopu whakatipuranga. Neke atu i te rua rau kaimahi i haere tahi i te roopu.

E rima nga wahanga i wehea ai te tuatahi.Ko te tuatahi he korero a te Kaiwhakahaere Hoko, a Mr. Huang, e whakaemi ana i te hokonga a-tau i roto i to maatau wheketere. Ina koa, i whakamoemiti matou ki te roopu hangahanga a te konumohe i hangaia me te whaainga o nga whaainga o ia tau. Tuarua, kia whakaohohia a maatau karaihe ki te whakanui i te whakaoti i te wheketere o te mahi konumohe a te konumohe i tenei tau me te tipu o te tau-tau-tau ka whakatauhia ki nga tau o mua. Tuatoru, puritia he roopu kai. Tuawha, Tohu mo nga kaimahi whakahirahira o te tau. Ko te tuarima, ko te kaiwhakahaere o te Tari Taiao Tangata te whakarapopototanga. I mutu te roopu me te pakaru o te kata me te koa.

I muri i te tau uaua, nga kaimahi hei utu mo nga hua maha. a ko nga kaimahi i tino makona i o ratou mata. Whai muri i te hui ā-tau, ka whiwhi ngā kaimahi katoa i te hararei kōkiri ā-tau.

Annual celebration meeting

Whakapā mai

Author:

Ms. Shally

Phone/WhatsApp:

+8618566099321

Hua Rawa
You may also like
Related Categories

Īmēra ki tenei kaiwhakarato

Kaupapa:
Īmēra:
Karere:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Ka whakapā atu matou ki a koe

Whakakiia etahi atu korero kia taea ai e koe te pa ki a koe kia tere ake

Tauākī Tūmataitinga: He mea tino nui to maatauranga ki a matou. He kupu nui to maatau kamupene kia kaua e whakaatu i o korero whaiaro ki tetahi atu whakaaetanga.

Tukua